Aambeien

Categorieën mama

Ja je leest het goed ik wil het hebben over aambeien. Ik geef toe een wat minder smakelijk onderwerp dan jullie van mij gewend zijn. Maar ze zitten mij nu eenmaal dwars op het moment, zo dwars dat ik aan niets anders meer kan denken. Ik heb dan ook geen klein schattig aambeitje dat een beetje jeukt of zo. Nee ik heb een knoeperd van een aambei waar je een heel huis op kan bouwen.

Gister liep ik de hele dag met het idee dat ik toch echt heel vlug naar de wc moest omdat er iets aan de poort stond te kloppen zeg maar. Na een paar mislukte pogingen begon het mij dan toch te dagen: IK HEB EEN AAMBEI….

De hele dag heeft dat ding me geïrriteerd. Daarom s’avonds maar even goede raad gaan googelen. Bij de online huisarts stond dat je om Aambeien te voorkomen je gezond en vezelrijk moet eten en veel moet bewegen. SERIEUS? Ik doe niet anders op het moment. Nooit gedaan hoor dat bewegen en ook niet super gezond aan het eten geweest, en behalve post de bevalling nooit last gehad van aambeien. Nu ren ik me het licht uit de ogen leef op groenten, fruit en granen en nu komt ie hoor; die oeraambei.

Vanmorgen toch maar even een zalfje gehaald voor mijn oeraambei, daardoor was ik net te laat thuis voor een kindje dat gebracht werd. Zul je altijd zien deze vader is altijd te laat maar als ik op zalfjesjacht moet is hij ineens stipt op tijd. Vader stond dus met kind op de arm te wachten en op mijn bel te drukken toen ik aan kwam lopen. Ik heb het meisje bij de broodafdeling van de Jumbo maar de schuld gegeven. Ik vond; “Sorry ik heb een mega aambei op mijn anus en moest echt even zalf halen, want dat ding hangt me mijn kont uit.” niet zo lekker klinken. Eenmaal thuis gekomen alles en iedereen uitgepakt en meteen daarna maar even dat zalfje erop gesmeerd. Hij voelt zo groot snap nu ook waarom het zo’n pijn doet. De online huisarts zei ook nog dat je hem voorzichtig moest terugduwen, hoe dan??? Dat ding is enorm!! Ik heb Klaas nog even gevraagd of hij niet wilde kijken of het niet mijn darmen zijn die eruit hangen… maar hij keek een beetje verschrikt dus heb het maar zo gelaten. Hoop maar dat het toch gewoon de grootste aambei allertijden is en intussen zit ik op een zwemband.

Wordt niet vervolgd hoop ik!

Geef een antwoord